Qst Pro 110 W Blk/Burgandy/Pink Skistøvler

Varenummer L39153800
1,499.00 DKK 3,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

QST Pro er en helt ny støvleserie fra Salomon. Mere optimeret til hike, løb og bedre pasform end andre støvler i sin klasse. Bygget op omkring Salomons nye Endofit system, Twin Frame 2.0 og en vægt på kun 1500 g (24.5), Surflock Hike funktion, CustomFit 3D Pro liner og 360 Custom Shell. Er QST Pro 110W til den ideelle støvle, til den aggressive skiløber der løber på hele bjerget.
Salomon QST Pro 110W kommer med Salomons 360 Custom Shell. Custom Shell 360 er hvor skistøvleskallen kan varmes og tilpasses 100% brugerens fod. QST Pro serien har 100 mm bredde i forfoden og kan strækkes op til 106 mm via Custom Shell.

Med Surelock hike funktionen kan man hurtigt åbne støvlen og har også mulighed for at løsne den. Det gør at du lettere kan bevæge dig i støvlen, både hvis du skal hike op, treversere, på afterski eller bare er på vej til skibussen eller liften.

Endofit
Endofit Tounge er et helt nyt system, som tager en ny vinkel på en klassisk overlapsskistøvle. Endofit er en ny ”tunge”, der sidder udvendigt på skistøvlen. Det gør at åbningen i støvlen er bredere og derfor gør det lettere og mere behageligt at få støvlen på. Når de to nederste spænder spændes, trykkes yderskallen ned og rundt om støvlen, i stedet for at trække skallen smallere. Når turen går ned af bjerget og støvlen trykkes igennem, stiver tungen op. Det giver støvlen et progressivt flex, der tilpasser sig ens kørestil.

Skal du bruge støvlen til touring og løber med åbne spænder, vil den vandtætte membran, der ligger under tungen komme til sin ret. De fleste har prøvet at spænde sine støvler op, hvorefter der ryger sne ned og gør skisokkerne våde. Dette er heldigvis slut med den nye vandtætte membran.

Twin Frame 2.0
Brugen af Salomons Twin Frame 2.0 giver en sikker og præcis kraftoverførelse. Sål og hæl er lavet i et stivere plastikmateriale, det gør støvlen stivere sidevers og sikrer korrekt kraftoverførelse. Kombineret med Oversized Pivot (den store skrue på siden), der fordeler trykket bedre udover hele skistøvlen. 2.0 udgaven er den nye reviderede udgave, der giver bedre rebound og endnu mere dynamisk kraftoverførelse.

Detaljer:
- Flex 110
- 360 Custom shell
- My CustomFIt 3D Pro liner
- 24 mm oversize pivot
- 100 mm bredde
- 3 spænder
- Endofit
- Twin Frame 2.0
- Vandtæt membrane
 

Specifikationer

  • Brand: Salomon
  • Årgang: 2017-18
  • Køn: Dame
  • Støvlebredde: 100 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 110