Psychocandy - dame Snowboard 2022/23

Varenummer 12G0015
2,429.00 DKK 4,049.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

PSYCHOCANDY har yderligere størrelser i år for at rumme alle ryttere. Formen er baseret på den innovative WARPIG, så boardet er designet til at blive kørt 3 til 6 cm kortere end dit standardboard og nærmer sig bjerget med samme ideologiske holdning, som WARPIG er kendt for. En Tapered Bi-Radial Sidecut maksimerer grebet og gør det muligt for PSYCHOCANDY at opretholde hastigheden under alle forhold. Carbon Slimewalls® forbedrer respons og stabilitet. PSYCHOCANDY er et retningsbestemt all-mountain board designet til at køre som en WARPIG, så du kan tackle ethvert terræn, bjerget har at byde på, hvad enten det er park, pibe, pow eller slush.

Teknologier der bruges i snowboardet
DIRECTIONAL EXTRA CAMBER:
En directional form med en hybrid profil, der har mere camber end rocker.

BI-RADIAL SIDECUT:
En dobbelt sideudskæring, der giver mulighed for underfodsbredden af ​​et bredt board i spids-/halebredden af ​​en standardstørrelse. Dette design giver forbedret gearing ved landinger, greb gennem sving og stabilitet på flad base.

SINTERET BASE:
High-end sintret 4000 Ptex base, der er mere holdbart, hårdere og hurtigere.

WMNS PERFORMANCE™ KERNE:
Specielt udviklet til kvindernes linje, denne kerne kombinerer lette Paulownia træstrenge med højstyrke Aspen.

CARBON SLIMEWALLS®:
Denne helt unikke sidevæg kombinerer lag af Slimewalls®-materiale og carbon strategisk placeret ved indsatserne ud til kontaktpunkterne i spidsen og halen på en tvilling, og bagsiden indsatser til kontaktpunkterne i halen på en retningsbestemt plade. Denne eksklusive teknologi forbedrer oplevelsen, da de har flyttet carbon pop-konstruktionen til yderkanten for bedre stabilitet og forbedret respons.

ROLL-IN KONSTRUKTION:
Unik 3D-struktur bygget op omkring deres urethan Slimewall® sidevægge. Designet til at øge den samlede styrke, forhindre afskalning af forsiden og reducerer vægten.

CARBON RAY LAMINAT:
Denne fordelingsteknologi giver total boardkontrol på alle positioner. Udbredte carbontråde placeret ved bindingszonen samler input fra enhver standbredde og alle trykvinkler. Rytterinput kanaliseres derefter til det modsatte kontaktpunkt for maksimal boardkontrol.

KULINFUSERET GLASFIBERGLAS:
90° kulfibre syet ind i glasset. Ekstra pop og respons, uden at tilføje ekstra stivhed.

SLAGSPLADER LAMINAT:
Tilføjet under hvert bindingsområde for at forbedre trykstyrken og forhindre brud, hvor det betyder mest.

STANDARD TOP ARK:
Holdbart Urethane toparkmateriale med grafik, som kun RIDE kan give dig.

Er du stadig i tvivl?
Hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. One Open Sky står altid klar til at hjælpe dig, vi kan kontaktes på Telefon, Mail eller et besøg i vores to butikker der befinder sig i Herning og København.
Mail: Info@oneopensky.dk
Telefon: 97 12 29 65
 

Specifikationer

  • Brand: Ride
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Snowboard profil: Directional Camber
  • Terræn: Allmountain, Offpiste