Psycho Tech 6/4 Hætte pakke

Varenummer psycho-tech-64-haette-pakke
Fra
3,396.00 DKK

Våddragt

Støvle

Handske

Neoprenlim

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Psycho Tech 6/4 Hættedragt

O'Neills Psycho Tech-serie fokuserer på ultimativ varme og holdbarhed med højtydende, delvist genbrugsmaterialer og vandtætte dobbeltforseglede stingløse sømme. TB4 Firewall-teknologien stråler igennem med TB4 Duraskin Air Firewall i brystet og ryggen for at beskytte mod kulden, mens den fastholder og recirkulerer din kropsvarme. Designet til at holde dig i vandet længere, toasty og ildfast.

Heat 7mm Round Toe

 

Psycho Tech 5mm Mittens 

O’Neill Psycho Tech 5mm Mittens er til dig, der søger en luffe med lækre detaljer. Luffernes yderside er forseglet med Technobutter 3 neopren og Wind-proof Smoothskin, hvilket sikrer høj beskyttelse mod vind- og vandgennemtrængning. Samlingerne på ydersiden er svejsede, og indersiden er af Technobutter Firewall, der tørrer hurtigt og giver ultimativ varme og komfort. O’Neill Psycho Tech Mittens’ håndflade har en tekstur, der giver øget greb.

Technobutter 3 er O’Neill’s eksklusive vandafvisende neopren, som har maksimal strækbarhed og en ENVY skumkerne, der både gør dragten lettere og varmere. Neoprenen er præstrukket for maksimum fleksibilitet og pasform.

 

Specifikationer

  • Køn: Dame