Psycho Tech 5/4+ Back Zip Full Våddragt

Varenummer 5361-A00
2,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne Psycho Tech dragt fra O’Neill byder på mange fede features! Her får du en dragt, der er limet med vandbaseret lim, hvilket betyder, at dragten ikke skader havet. Yderligere er dragten beskyttet med den såkaldte TechnoButter 3 firewall teknologi, der holder varmen inde, så du har flere timer i vandet.

Detaljer:
- Z.E.N. Zip Closure (Back Zip)
- Redzone Water Resistant Zipper
- Anti-Flush Barrier (Z.E.N. Zip)
- 360° Barrier With Drainholes (F.U.Z.E.)
- Super Seal Cuffs

Specifikationer:
- Stitch-less Seam Technology
- Fluid Seam Weld
- Arms/ Shoulders: TechnoButter 3
- Chest / Back: TechnoButter 3 Air-Firewall Smoothskin
- Thigh/ Butt/ Shins/ Calf: TechnoButter 3 Firewall
- PLUS (+) = 0.5mm Extra thickness for even more warmth
- Aqua Alpha Solvent Free Neoprene Lamination
- Eco Carbon Black in Neoprene
- Limestone Neoprene
- Dope-Dyed Yarn Jersey

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Herre