Psycho Tech 1.5 mm Gloves

Varenummer 5103-002
379.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

VARENUMMER: 5103-002 - BLACK
O’Neill Psycho Tech 1.5mm Gloves
Psycho Tech 1.5mm handske fra O’Neill er til dig der ønsker en top kvalitetshandske med maksimal komfort og greb. Handskerne er produceret i 1.5mm pre-streched Technobutter 3 neopren med O’Neills Technobutter Firewall og har silikonebaserede syninger der er forstærket yderligere med TBX3 tape. Overordnet set et par lette, fleksible, varme, komfortable og slidstærk handsker. Handskerne er udstyret med tekstur på håndfladen for øget greb. Perfekt til surf, SUP, kite,- og windsurf, kajak og anden vandsportsaktivitet.
Detaljer:
- 1.5mm Technobutter 3 Neopren
- Single fluid seam weld
- TB3X Tape
- Technobutter 3 Firewall
- Tekstur på håndfladen for øget greb
Technobutter 3 neopren: er en eksklusiv pre-stretched type neopren, som er ualmindelig let, fleksibel, varm og komfortabel. Konstrueret til at holde i mange år.
Single fluid seam weld: er en revolutionerende sømkonstruktion. Det fungerer således, at syningerne kun går delvist igennem neoprenen. Dernæst bliver syningerne forseglet med slidstærkt silikonebaseret lim, som forhindrer vandindstrømning, uden at begrænse fleksibiliteten.
TB3X taped seams: er den letteste, mest strækbare tape teknologi nogensinde. Det fungere således at 0,5mm neopren paneler påføres ovenpå limningerne. Dette sikrer minimal vandindtrængning, maksimal fleksibilitet og slidstyrke.
Technobutter 3 Firewall: Er en foring på indersiden af neoprenen. Denne type foring er let, yderst varmegivende og tørrer hurtigt.
Historie om brandet

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Dame, Herre
  • Neopren tykkelse: 1.5 mm
  • Discount BundleName: O'NEILL NEOGLOVE