Prone Foil 5'0" CSE 2020 - Surfboard

Varenummer 201101-050
4,799.00 DKK 5,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
JP Prone Foil boards er det næste skridt for dem, der ønsker at udvikle deres foliesurfing til et mindre, mere manøvrerbart bord og for alle, der kommer med en surf-baggrund, der gerne vil begynde at folie. Selvom normale surfboards kan fungere, er disse boards designet specielt til foliering, så du får den højest mulige ydeevne. Føj wingfoiling til anvendelsesområdet for denne model, hvis du allerede er på et højt niveau.

Ved at skabe en mindre kompakt form tilbyder disse brædder stadig passende volumen og længde for nem padling og smooth start. Som et resultat vil du fange bølger tidligere end nogensinde før. Det flade dæk giver mulighed for god kontrol, og de udformede skinner hjælper med at minimere vandkontakten i stramme sving. Sammenlignet med et SUP-folieboard har de udsatte folieformer mindre volumen, hvilket giver en unik livlig følelse. Pumpning er meget lettere på grund af deres kortere længde og lettere vægt. Den smalle kontur af Prone Folie-brædderne betyder, at du kan skære tættere i sving og komme lavere ned til vandet, før du rører og bremser.

Detaljer:
- Formet af Werner Gnigler
- Mindre volumen
- Smal outline med et fladt deck

Specifikationer:
- Længde (cm): 152
- bredde (cm): 53,4
- Volume (l): 39
- Tykkelse (cm): 7,8JP Australia’s historie
JP er navngivet efter Jason Polakow fra Australien, som er den tidligere verdensmester i surfing og nu hovedfigur for JP Australia. JP produkterne bliver udviklet i hans ånd, med et mål om at opnå førsteklasses respons og kvalitets produkter. JP Australia har et spændende udvalg af windsurfboards, SUP boards, finner og tilbehør til dit vandsports eventyr.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: JP
  • Årgang: 2020S
  • Board størrelse (interval): 5-6'
  • Discount BundleName: 201101-050