Prone Foil 5'0" Cse 2019

Varenummer J9UB01PROM215X0
3,399.00 DKK 6,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Prone Foil 5’0” fra JP er det ideelle surfboard til dig, der gerne vil prøve kræfter med foiling. Surfboardet er smalt, hvilket giver dig en mindre volumen, så du hurtigere kan fange bølgerne og derigennem få længere air time. Den smalle form gør også, at man i smalle sving fanger vandet senere, hvilket øger hastigheden. På boardet kan du lave det såkaldte ”pumping”, der får dig op i hastighed, og hvis du tilføjer en paddel til dit setup kan du afprøve mange forskellige ting i bølgerne.

Detaljer:
- Formet af Werner Gnigler
- Stemte kanter
- Mindre volumen
- Smal outline med et fladt deck

JP’s historie
Navnet kommer fra Jason Polakow “JP” fra Australien. Jason Polakow er en rigtig legende indenfor windsurfing, da han er verdens nr. 1 i big-wave-sailing og to gange verdensmester. Jasons imponerende kraft og hastighed i bølgesejling påvirkede windsurfing i årtier og har haft stor effekt på nutidens bølgebrætformer.
Lige siden grundlæggelsen har målet altid været det samme: JP bestræber sig på at levere de mest innovative, konkurrencedygtige og bedste kvalitets boards, der findes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: JP Australia
  • Årgang: 2019
  • Surfboard type: Foil