Prodigy II 14.5 - Red

Varenummer KAY-PROII145EXP-RED
7,629.00 DKK 10,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Den nye dobbeltkajak fra Perception, designet med en bundprofil der lægger op til fart og super retningsstabilitet. Kajakken er det perfekte valg, hvad enten I er til åer, søer eller kystnær sejlads.
Prodigy er monteret med Perceptions roste sæder, med højdejustering, mulighed for at justere vinklen på ryglæn samt skum på siddefladen. Kajakken har vandtæt stuvrum med gummiluge bag sædet.
Prodigy til jer der ønsker en hurtig dobbelt kajak med sportslige sejlegenskaber.
Detaljer:

- Mål: 442 x 79 cm
- Vægt: 33 kg
- Lasteevne: 250 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Perception kajakkerne: 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Tandem, Tandem
  • Ror: Uden ror