Prodigy 2.0 Black

Varenummer FCSKW21-PR2Z-ZZ
2,899.00 DKK 3,749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Prodigy 2.0 er den ultimative All-Mountain maskine. Den er pakket med alle de rigtige ingredienser, der sikrer det sprøde pop, og samtidig giver dig færdighederne til at charge over hele bjerget. Poplar Core er blød nok til at komme ned i bump på pisten, mens du opretholder stivhed under foden, der giver dig mulighed for at slå nogle lækre sving. Designet og testet i Factions hjem i Verbier, Schweiz, håndlavet i Europa på de fineste produktionsfaciliteter i verden. Bygget til at holde i lang tid.

Detaljer:
- Begynder til meget øvet
- All-Mountain
- Medium/soft flex
- Venderadius: 20M
- 1860 gram
- Tip: 127mm
- Talje: 98mm
- Hale: 119mm

Faction’s historie
Mærket Faction blev født i de schweiziske alper og har i dag vokset sig rigtig stort indenfor vintersport. De laver ski til mange former for skiløb og har dermed udviklet teknologier, der i dag gør, at nogle af de førende snesportsidoler bruger brandet til træning og konkurrence.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Faction
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame, Herre
  • Terræn: All mountain