Prodigy 1.0 X White

Varenummer FCSKW21-PR1X-ZZ
2,039.00 DKK 3,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: Ski-only - Denne ski leveres uden binding. Ved tilkøb af binding, monteres bindingen gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg

Produkt information
Den samme konstruktion, form og teknologi som Prodigy 1.0 fås med et alternativt design, som du måske synes passer dig bedre. Denne pop-orienterede, mid-flex, freestyle, Twin Tip ski til øvede, avancerede og ekspertskiløbere, har masse vis af pop og flex, samtidig med at den opretholder fremragende performance når det kommer til at være den første for enden. Skien er ovenikøbet en stor favorit fra konkurrencemestre som Kelly Sildaru og Sarah Hoefflin.

One Open Sky anbefaler dig denne ski, hvis du er ekspert eller øvet.

Detaljer:
- 90 mm i vidden under foden
- Freestyle
- Flex: medium

Faction’s historie
Hos Faction laver de ski af høj kvalitet, der er konkurrencedygtige i deres konstruktion såvel som i deres freeride, freestyle og all-mountain skiløb. Nogle af de bedste atleter i verden er med på sidelinjen i Faction’s udvikling og giver god feedback, der sikrer fremtidige produkter.
De beskriver sig selv som en uafhængig gruppe af skiløbere, kunstnere, filmskabere, ingeniører, partnere og drømmere, der kreativt arbejder sammen for at videreudvikler deres produkter. De er forenet af en kærlighed til bjergene og det, at flygte fra hverdagen.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Faction
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Ski type: Dameski