Process Snowboard 2021

Varenummer 10692107000
3449.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Burton Process Camber leverer et let, mid-flex-mountain-snowboard, der er fantastisk overalt i ethvert terræn. Den lækre Camber profil med flade ender bider i pisten og skaber god stabilitet. Boardet har været professionelle Burton-rytter Mark McMorris’s yndlingsboard i årevis, hvilket siger en hel del om, hvad der er muligt på dette snowboard. Hvis du er på udkig efter et lækkert board, der leverer under alle forhold, skal du tjekke Burton Process 2021.
One Open Skys personale anbefaler dig dette snowboard hvis du er øvet.

Detaljer:
BEND: Camber med flade ender og early rise
SHAPE: Symmetrisk
FLEX: Symmetrisk
CORE: Super Fly 700G Core
BOARD MOUNT: Channel Board MountBurton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • Brand: Burton
  • Køn: Herre