Process Smalls Junior Snowboard 2022/23

Varenummer 13224108000
1,759.00 DKK 2,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Et snowboard for børn der kan bruges overalt på bjerget.
Om dit barn kan lide at køre rundt i mini parken, eller vil bruge boardet til et bredere formål, vil de elske Burton Proces small snowboard.
Med en Flat Top profil og rocker i nose(front) og tail (bagende), får du et board med kontrol, og er let at lave jumps/hop på, og ligeså let at lande. Filet-O-Flex skaber et superblødt board, der stadig giver maksimal stabilitet, holdbarhed og kantgreb. Boardet er god til snowboardere der er vokset ud af Burtons Chopper serie, men ikke er på niveau til deres snowboards for voksne. Process Smalls rammer et blødt punkt for freestyle-sjov til børn. Funktioner Channel®-monteringssystemet giver dig den nemmeste, mest justerbare opsætning med bindinger fra alle større bindingsproducenter (ikke kun Burtons)


Detaljer i boardet
Flat Top Bend giver stabilitet, balance og kantkontrol, der hjælper nosen og tailen med at skabe en fantastisk oplevelse.

Twin Shape er en symmetrisk form der skaber balance, så du kan spinne og trampe med enestående stabilitet, uanset om du kører almindeligt eller skifter retning. Boardet er også lavet med et symmetrisk flex fra tail til nose, som skabe balance og gør boardet alsidigt ligegyldigt hvilken retning du kører.

Super Fly 800G Core er en to-arts trækerne, der skaber pop og veksler mellem hårdt og blødt træ for at reducere den samlede vægt af boardet uden at begrænse ydeevnen.

Dualzone EGD konstrueret trækorn er placeret langs nose- og tail kanterne, der sidder vinkelret på kernen for mere kanthold, respons og styrke i boardet.

Biax glasfiber har en jib-venlig, blød flex og en tilgivende følelse, der er fantastisk til begyndere eller i parken.

En xtruded Base giver hurtighed og styrke og kræver kun lidt vedligeholdelse.

Channel® Board Mount er designet til at få den perfekte stilling.

Længde Bredde Binding Størrelse
125 230mm Kids/S (Re:flex only)
130 231mm Kids/S (Re:flex only)
134 233mm Kids/S (Re:flex only)
138 235mm Kids/S (Re:flex only)
142 243mm S (Re:flex only)Hvis du har flere spørgsmål om snowboardet er du altid velkommen til at kontakt os. Du kan kontakte via mail eller telefon. Men har også den mulighed at komme forbi en af vores butikker i enten Herning eller København.

Telefon: 97 12 29 65
Mail: info@oneopensky.dk
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Junior
  • Snowboard profil: Flat
  • Terræn: Allmountain, Offpiste, Piste