Pro 3L 2.0 Jacket Skijakke - Black

Varenummer MG15-F00-15000
2,149.00 DKK 4,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Kjus’ premium regntøjsløsning er noget af det mest tekniske, strækbare, holdbare og åndbare regntøj på markedet. Udformet til at give dig kanten, analyserede de alle typer golfskud og studerede fysikken bag svinget for at skabe den perfekte golfjakke. Med 4-vejs strækning gennem alle lag har 2.0-versionen af Pro 3L specielt konstruerede X-Stretch jacquardpaneler, der er indbygget på skulderpunkterne, skulderbladene og den nedre ryg for at give mulighed for en endnu større frihed til bevægelse gennem svingbevægelsen. Takket være Dermizax-membranen er denne trelags, helt sømforseglede jakke med vandafvisende lynlås ikke kun ultra vandtæt, men også yderst åndbar. Par jakken med Pro 3L 2.0 bukserne for maksimal beskyttelse.

Detaljer:
- Justerbar kant med træksystem
- Udviklede stretchindsatser på ryg og skuldre
- Ergonomisk krave
- KJUS taljejusteringssystem inden i lommer
- Ærmejustering med velcro
- Vandafvisende VISLON YKK lynlås midt foran

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020
  • Køn: Herre
  • Jakketype: Overgangsjakker
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Regular
  • Vandsøjletryk: 20000mm