Pivot S25

Varenummer S25K-PI
6,599.00 DKK 8,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Den nye kite fra Naish har alle de features, der gør den ekstra fed, mere brugervenlig og performance orienteret. Det første øjet fanger er de nye farver, der ser forrygende ud - især når solens stråler oplyser den på en dag ved vandet. Yderligere har den fået et nyt bridle-system, hvilket betyder, at du gennem en meget simpel proces kan justere hvor meget vind dragen skal fange og dermed super nemt kan tilpasse sværhedsgraden og får en større mængde af vindhastigheder du kan arbejde indenfor.

Specifikationer:
- Big Air og Freeride
- Renewed bridle setting
- Improved high end
- Stor wind range
- 3 struts
- 4 lines
- QuadTex materiale
- Diagonal Load Seam

Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. De udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter og når Naish samtidig bruger de bedste materialer, så har man opskriften på et helt unikt produkt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2021