Pivot S26 kitepakke

Varenummer S26K-PI-PAKKE
Fra
16,450.00 DKK

Kite størrelse

Kitebar

Kiteboard

Binding

Kitepumpe

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Pivot kiten fra Naish er en kite der bruges i stort set alle discipliner, om du hopper og laver big air, sejler bølger eller er en sand freerider, så kan du regne med pivot kiten. Med Naish PIvor vil du opleve fantastisk kontrol og respons, samtidig med at den er ekstrem forudsiglig i sit flyvemønster, det gør at den er elsket ag mange kitesurfere over hele verden.

Fordi pivot kiten er så alsidig og giver dig præcis det du vil have, gør det den velgenet for alle fra begynder til meget øvet. Det er en kite der hjælper dig i starten, men også er mulig at presse rundt når du når det niveau. Opbygningen og designet gør at den har et stort vind-vindue, sammen med de 3 struts og de gode depowermuligheder, gør den kan sejle eller fra storm til letvind med god performance. Pivot kiten er en af de mest alsidige kites på markedet, uden at gå ned på performance. Det er derfor den har opnået den bestseller status verden over. 

I pakken får du også Torque 2 + I3 QR baren, Naish Hero Kiteboard og Apex binding. Denne pakke henvender sig til alt fra den begynder til den øvede, så skal du have en kitepakke, er denne klart at anbefale.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).

 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022