Pivot Kite S26 2022 - Blue

Varenummer S26K-PI-BL
5,149.00 DKK 10,299.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Pivot kiten fra Naish er en af de mest alsidige kites på markedet overhovedet. Dragen er kendt for måden den hopper på, egenskaberne når den tages med i bølger og den sublime kontrol du har med kiten som gør at du kan mestre alle discipliner med blot én kite. Pivoten kan bruges af alle fra begynder til professionel netop på grund af den direkte kontrol som giver dig en kite du kan regne med selv når forholdene ikke er perfekte. Hvad end du ønsker at cruise frem og tilbage, eksperimentere med hop eller træne benhård freestyle så får du den rigtige kite i Pivoten. Selve designet af kiten gør at den har et stort vind-vindue med gode depower muligheder og lidt blødere flyveegenskaber som giver dig kontrollen. Den har 3 struts som sikrer at den står stabilt på himlen når det stormer mens vægten samtidig er lav nok til at kunne flyve på de stille dage. Pivot er en klassisk bestseller som kan sejles af alle med stor fornøjelse og netop derfor er den super populær.
I S26 serien er både 12m2 og 14m2 blevet ’redesigned’ hvilket har givet dem en bedre ’overall’ performance. Selve konstruktionen, forstærkningerne og dugen er desuden opdateret så den nu er endnu lettere (17%) og mere direkte i styringen uden at kompromittere styrke og flyvekarakteristika.
Stil: Big Air og Freeride

Karakteristika:
- Store Boosts
- Alsidig performance – Big Air, Freeride, Surf & Foil
- Sheet in and go
- Stort vind vindue
- Let relaunch
- Stabilt træk
- Taske inkl. lomme til både pumpe og bar
Konstruktion:
- Briddle Adjustment Setting
- HT plus Seam
- Molded Strut Ends
- 3 struts
- 4 lines
- QuadTex Canopy
- Diagonal Load Seam
- One Point Inflation
- Aramid Patches

Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. Hos Naish finder du produkter til alle; lige fra den professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.
OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022
  • Kite type: Allround/freeride