Pivot 2019

Varenummer 19K-PI
5159.00 kr 8599.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Direkte, effektiv og alsidig er tre ord, der karakteriser Naish Pivot, og har gjort det siden den blev introduceret. Pivot er den ideelle kite til begynderen og den professionelle sejler, der ønsker ”sheet-in-and-go”, forudsigelig træk og et direkte barpres. Pivot fortsætter med at have sit store vind område, og forblive responsiv i alt fra fladt vand til bølger.

Pivot har til 2019 ændret lidt karakter, og især de store størrelser er, som lavet til at booste med. Så er du på udkig efter en kite til at slå WOO leaderboardet med, er Pivot det åbenlyse valg.

Pivot har medium aspect-ratio for at give masser af bundtræk, god power til hop og lækre kryds egenskaber. Naish Pivot er dynamisk med masser af respons. Den svinger hurtigt og pivoterer nærmest om sig selv, kun med minimal tilførsel af power gennem svingene. Dette giver super smooth carving gennem bølger og mere kontrol ind og ud af kite loops.

Naish Pivot fortsætter dens stille evolution med flere tekniske ændringer, der forbedrer profilen af kiten og gør den mere balanceret, troværdig og forudsigelig. Pivot kommer selvfølgelig med Naish’s Shark teeth”, der følger trailing edge, og minimerer blafren, når kiten er depoweret, og giver kiten en bedre profil.

Pivot kommer selvfølgelig stadig med Naish store nyhed fra 2017: Quad Tex. Quad-Tex er den mest avancerede dug på kitemarkedet. Med 4 gange flere forstærkninger får man en dug, der er 30% stivere end andre duge på markedet. Dette gør Pivoten mere livlig og mere manøvredygtig end nogensinde. Jo stærkere og stivere dugen er, jo hurtigere overføres de input du giver til kiten, hvilket gør, at man føler mere kontrol og en mere direkte styring.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2019S
  • Brand: Naish
  • Køn: Dame, Herre