Ticket Jacket Emerald

Varenummer WVT137-A
2029.30 kr 2899.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

High-end skijakke fra Picture! Jakken kan bruges til mere end bare skiløb.

Ticket skijakken har et komfortabelt strækbart ydrer og en varm, åndbar DRYPLAY 20k/20K membran. Jakken er udstyret med Thermal Dry systemet, som lader fugt og overskydende varme slippe ud af jakken. Jakken er også udstyret med en Coremax foring, som eliminer kolde spots. Det giver dig en rigtig komfortabel jakke.

De tapede syninger og de vandtætte lynlåse, tillader ikke vand at komme ind udefra. For at jakken passer 100% til din krop, er den lavet justerbar flere steder. Jakken er bl.a. justerbar ved ærmer og ’sne-skørte’. Det sikre, at du er tør og varm hele dagen.

Detaljer:
- DRYPLAY MEMBRANE
- 20K IMPER / 20K BREATH
- THERMAL DRY SYSTEM
- EXPEDITION LINE PRINT
- NECK ZIP
- LAZER HOLES
- YKK WATERPROOF ZIPPERS
- VENTING ZIPPERS
- RECYCLED POLYESTER
- PFC FREE DURABLE WATER REPELLENT TREATMENT
- SKIPASS POCKET
- CHEST POCKETS
- FULLY TAPED SEAMS
- POWDER SKIRT
- REGULAR FIT
- HEAT INDEX: 5/10
- MECHANICAL STRETCHPFC
PFC (perfluorinated chemicals) er en teknologi, der har været brugt i beklædningsindustrien i rigtig mange år. Greenpeace satte for få år siden stor fokus på PFC og dets skadelige PFOA/PFOS komponenter i C8 kæden.

De skadelige stoffer er blevet fundet rundt omkring i naturen herunder på gletschere, i vandløb og nær fabrikkerne. Stofferne er meget skadelige overfor mennesker og dyr.

Picture har udviklet en teknologi, de kalder Chemours 'Teflon EcoElite. Teknologien gør tøjet op til 3 gange mere holdbart, målt i forhold til andre PFC-frie produkter.


Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Grøn
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Picture
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Dame