Seen Pant Beige

Varenummer WPT057-B
1259.30 kr 1799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Seen skibuks fra Picture er meget holdbar og åndbar. Med andre ord er denne buks din ultimativ bedste ven på bjerget.

Skibuksen Seen giver dig en helt fantastisk temperatur regulering ved hjælp af DRYPLAY 20K/15K membranen og ventilationen på indersiden af låret i buksebenene. Buksens syninger og lynlås er vandtætte, og de tillader altså ikke, at vand kommer ind i buksen.

Coremax foret eliminerer kolde spot i buksen, og giver dig en helt fantastisk komfort. Desuden er alle lommer i buksen foret.

’Sne-skørtet’ i jakken kan kobles sammen med buksen, hvilket gør, at du ikke vil få sne ind på kroppen. Dette er også med til at holde dig varm på kolde dage.

Forneden på buksebene er det muligt, at rulle bukserne op. Det kan gøres efter en lang dag på ski, så slipper du for våde bukser, når du hopper ud af skistøvlen og over i dit almindelige fodtøj.

Buksen er slim fit.

Detaljer:
- DRYPLAY RECYCLABLE
- 20K IMPER / 15K BREATH
- POWDER SKIRT
- HAND WARMER POCKETS
- VENTING ZIPPERS
- WATERPROOF ZIPS
- FULLY TAPED SEAMS
- PICTURE TREE DETAILS
- TIGHT FIT
- HEAT INDEX: 7/10
- I-FIT SYSTEM
PFC
PFC (perfluorinated chemicals) er en teknologi, der har været brugt i beklædningsindustrien i rigtig mange år. Greenpeace satte for få år siden stor fokus på PFC og dets skadelige PFOA/PFOS komponenter i C8 kæden.

De skadelige stoffer er blevet fundet rundt omkring i naturen herunder på gletschere, i vandløb og nær fabrikkerne. Stofferne er meget skadelige overfor mennesker og dyr.

Picture har udviklet en teknologi, de kalder Chemours 'Teflon EcoElite. Teknologien gør tøjet op til 3 gange mere holdbart, målt i forhold til andre PFC-frie produkter.


Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Brun
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Picture
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Dame