Object Jacket Black

Varenummer MVT212-E
1679.30 kr 2399.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Ønsker du en freeride jakke, der ikke sætter begrænsningen, og som holder dig varmen under alle forhold?

Object skijakken fra Picture er lavet i 64% genbrugs polyester og 36% almindelig polyester. Object er bygget op omkring en DRYPLAY 20K/15K PFC-fri membran, som sikrer dig maksimal vandtæthed og åndbarhed.

Jakken indeholder Pictures Thermal Dry System, som sikrer, at din krop holdes varm. Systemet leder sved og overskydende varme væk fra kroppen, sådan du forbliver tør hele dagen. Jakken har en Coremax foring som forhindrer, at der opstår kolde spots i jakken.

De tapede syninger i jakken og den vandtætte lynlås holder fugt ude af jakken.

For at jakken passer 100% til din krop, er den lavet justerbar flere steder. Jakken er bl.a. justerbar ved ærmer og ’sne-skørte’. Det sikrer, at du er tør og varm hele dagen.

Detaljer:
- THERMAL DRY SYSTEM
- EXPEDITION LINE PRINT
- VENTING ZIPPERS / YKK WATERPROOF ZIPPERS
- SKIPASS POCKET
- CHEST POCKETS
- WRISTS ADJUSTEMENT
- HOOD TIGHTENING
- FULLY TAPED SEAMS
- POWDER SKIRT
- REGULAR FIT
- HEAT INDEX: 7/10
- 80GR INSULATION
- COREMAX LINING
PFC
PFC (perfluorinated chemicals) er en teknologi, der har været brugt i beklædningsindustrien i rigtig mange år. Greenpeace satte for få år siden stor fokus på PFC og dets skadelige PFOA/PFOS komponenter i C8 kæden.

De skadelige stoffer er blevet fundet rundt omkring i naturen herunder på gletschere, i vandløb og nær fabrikkerne. Stofferne er meget skadelige overfor mennesker og dyr.

Picture har udviklet en teknologi, de kalder Chemours 'Teflon EcoElite. Teknologien gør tøjet op til 3 gange mere holdbart, målt i forhold til andre PFC-frie produkter.Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Picture
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Herre