Naikoon Jacket Black

Varenummer MVT211-B
2099.30 kr 2999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

High-end flexibilitet, Naikoon jakken kan bruges til mere end bare skiløb.

Naikoon skijakke fra Picture er lavet i 58% genbrugs polyester og 42% polyester.

Jakken er meget fleksibel, dens skal er lavet i et strækbart materiale, og det indre i jakken er lavet i en åndbar DRYPLAY 20K/20K membran. Jakken er lavet med Thermal Dry System, som leder sved væk fra kroppen. Det betyder, at du er tør og kan holde varmen hele dagen.

Skijakken indeholder også Coremax for, som vil forhindre dig i at fryse på bestemte steder af kroppen. Der er altså ikke nogle kolde spot i jakken. De tapede syninger og den vandtætte lynlås vil holde vand ude af jakken.

For at jakken passer 100% til din krop, er den lavet justerbar flere steder. Jakken er bl.a. justerbar ved ærmer og ’sne-skørte’. Det sikrer, at du er tør og varm hele dagen.

Jakken er i et Regular Fit.

Detaljer:
- THERMAL DRY SYSTEM
- EXPEDITION LINE PRINT
- VENTING ZIPPERS
- YKK WATERPROOF ZIPPERS
- SKIPASS POCKET
- CHEST POCKETS
- HOOD TIGHTENING
- FULLY TAPED SEAMS
- POWDER SKIRT
- REGULAR FIT
- HEAT INDEX : 5/10
- COREMAX LINING
PFC
PFC (perfluorinated chemicals) er en teknologi, der har været brugt i beklædningsindustrien i rigtig mange år. Greenpeace satte for få år siden stor fokus på PFC og dets skadelige PFOA/PFOS komponenter i C8 kæden.

De skadelige stoffer er blevet fundet rundt omkring i naturen herunder på gletschere, i vandløb og nær fabrikkerne. Stofferne er meget skadelige overfor mennesker og dyr.

Picture har udviklet en teknologi, de kalder Chemours 'Teflon EcoElite. Teknologien gør tøjet op til 3 gange mere holdbart, målt i forhold til andre PFC-frie produkter.


Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Picture
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Herre