Luna Pant Black

Varenummer WPT056-A
1259.30 kr 1799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Luna skibuks fra Picture, som er både varm og åndbar i alt tænkeligt vejr.

Skibuksen er udstyrte med en 20K/20K membran, som sikrer at vand bliver holdt ude af buksen. Ligeledes er alle syninger tapede og lynlåse er vandtætte, det betyder, at buksen er meget vandtæt. Hvis vejret bliver varmt og godt, åbnes blot for en ventil på indersiden af låret.

Den er lavet i slim fit og buksen følger alle dine bevægelser. Bukserne kan kobles sammen med sne-skørtet i jakken og derved forhindre sne i at komme ind på kroppen.

Forneden på buksebenene er det muligt at rulle bukserne op. Det kan gøres efter en lang dag på ski, så slipper du for våde bukser, når du hopper ud af skistøvlen og over i dit almindelige fodtøj.

Buksen er desuden produceret i 58% genbrugs polyester og 42% normalt polyester.

Detaljer:
- DRYPLAY MEMBRANE
- 20K IMPEr / 20K BREATH
- HAND WARMER POCKETS
- VENTING ZIPPERS
- FULLY TAPED SEAMS
- STRETCH FABRICS ON THE BACK
- HEAT INDEX: 7/10
- TIGHT FIT
- I-FIT SYSTEM
- HIGH WEST BAND
- 40GR INSULATIONPFC
PFC (perfluorinated chemicals) er en teknologi, der har været brugt i beklædningsindustrien i rigtig mange år. Greenpeace satte for få år siden stor fokus på PFC og dets skadelige PFOA/PFOS komponenter i C8 kæden.

De skadelige stoffer er blevet fundet rundt omkring i naturen herunder på gletschere, i vandløb og nær fabrikkerne. Stofferne er meget skadelige overfor mennesker og dyr.

Picture har udviklet en teknologi, de kalder Chemours 'Teflon EcoElite. Teknologien gør tøjet op til 3 gange mere holdbart, målt i forhold til andre PFC-frie produkter.

Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Picture
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Dame