Din indkøbskurv er tom

close
close

Your wishlist is empty.

Tøv ikke og browse our catalog Find noget lækkert til dig!

  Goods Jacket Black

  Varenummer MVT209-A
  3,599.00 kr
  Størrelsesguide
   

  Produkt detaljer

  Goods skijakke fra Picture er lavet i 51% polyamid, 46% genbrugs polyamid og 3% polyester.

  Jakken er ekstra isoleret i punkter, hvor det er mere nødvendig. Jakken er udstyret med teknologien Thermal Dry System, som sørger for at få sved væk fra kroppen. Det bevirker, at du ikke bliver våd og kan holde varmen i jakken.

  Skijakken er udstyret med en DRYPLAY 20K/15K PFC-free membran, som er meget vandafvisende. Jakkens sømløse konstruktion giver jakken en god bevægelighed, samtidig med, at den er meget afvisende over for netop vand.

  For at jakke passer 100% til din krop, er jakken justerbar flere steder. Jakken er bl.a. justerbar ved ærmer og ”sne-skørte.” Det sikre, at du er tør og varm hele dagen.

  Detaljer:
  - THERMAL DRY SYSTEM
  - EXPEDITION LINE PRINT
  - VENTING ZIPPERS
  - YKK WATERPROOF ZIPPERS
  - SKIPASS POCKET
  - FULLY TAPED SEAMS
  - HOOD TIGHTENING
  - REMOVABLE POWDER SKIRT
  - MESH GOGGLE POCKET
  - REGULAR FIT
  - HEAT INDEX: 5/10  PFC
  PFC (perfluorinated chemicals) er en teknologi, der har været brugt i beklædningsindustrien i rigtig mange år. Greenpeace satte for få år siden stor fokus på PFC og dets skadelige PFOA/PFOS komponenter i C8 kæden.

  De skadelige stoffer er blevet fundet rundt omkring i naturen herunder på gletschere, i vandløb og nær fabrikkerne. Stofferne er meget skadelige overfor mennesker og dyr.

  Picture har udviklet en teknologi, de kalder Chemours 'Teflon EcoElite. Teknologien gør tøjet op til 3 gange mere holdbart, målt i forhold til andre PFC-frie produkter.


  Læs mere >
   

  Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Picture
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Herre