Exa Pant Dark Blue

Varenummer WPT055-B
1259.30 kr 1799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Exa skibuks fra picture kan bruges i alt slags terræn og passer perfekt til Exa skijakken.

Skibuksen indeholder en DRYPLAY 20K/15K PFC-fri membran, som sikre at alt vand bliver holdt ude af buksen. Ligeledes er alle syninger tapede og lynlåse er vandtætte, det betyder at buksen er meget vandtæt. Hvis vejret bliver varmt og godt, åbnes der blot for en ventil på indersiden af låret.

Den er lavet i slim fit og buksen følger alle dine bevægelser. Bukserne kan kobles sammen med sne-fanget i jakken og derved forhindre sne i at komme ind på kroppen.

Forneden på buksebenene er det muligt at rulle bukserne op. Det kan gøres efter en lang dag på ski, så slipper du for våde bukser, når du hopper ud af skistøvlen og over i dit almindelige fodtøj.

Buksen er desuden produceret i 64% genbrugs polyester og 36% normalt polyester.

Detaljer:
- DRYPLAY RECYCLABLE
- 20K IMPER / 15K BREATH
- YKK WATERPROOF ZIPPERS
- POWDER SKIRT
- CRITICALLY TAPED SEAMS
- SNAP BUTTONS (ANKLES)
- TIGHT FIT
- HEAT INDEX: 7/10
- 40GR INSULATION
- VENTING ZIPPER
- I-FIT SYSTEMPFC
PFC (perfluorinated chemicals) er en teknologi, der har været brugt i beklædningsindustrien i rigtig mange år. Greenpeace satte for få år siden stor fokus på PFC og dets skadelige PFOA/PFOS komponenter i C8 kæden.

De skadelige stoffer er blevet fundet rundt omkring i naturen herunder på gletschere, i vandløb og nær fabrikkerne. Stofferne er meget skadelige overfor mennesker og dyr.

Picture har udviklet en teknologi, de kalder Chemours 'Teflon EcoElite. Teknologien gør tøjet op til 3 gange mere holdbart, målt i forhold til andre PFC-frie produkter.
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Picture
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Dame