Exa Jacket Dark Blue

Varenummer WVT132-C
1609.30 kr 2299.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

En skijakke der kan bruges i alt terræn og med en stor alsidighed, uden at gå på kompromis med varmen? Sådan en jakke er Exa.

Exa skijakken fra Picture er lavet i 64% genbrugt polyester og 36% almindeligt polyester. Jakken er udstyret med en 20K/15K PFC-fri membran, for at være maksimal vandafvisende. I jakken er Pictures Thermal Dry System, teknologien modvirker fugt og overskydende varme. Tapede syninger og vandtætte lynlåse holder vand udefra væk.

En Coremax foring eliminer kolde spots, og giver dig derfor en behagelig varm jakke.

For at jakke passer 100% til din krop, er den lavet justerbar flere steder. Jakken er bl.a. justerbar ved ærmer og ’sne-skørte’. Det sikre, at du er tør og varm hele dagen.

Detaljer:
- THERMAL DRY SYSTEM
- EXPEDITION LINE PRINT
- VENTING ZIPPERS
- ELASTIC DRAWCORDS
- YKK WATERPROOF ZIPPERS
- SKIPASS POCKET
- CHEST POCKETS
- FULLY TAPED SEAMS
- POWDER SKIRT
- WRISTS TIGHTENING
- REGULAR FIT
- HEAT INDEX : 7/10
- COREMAX LINING
- 80GR INSULATIOPFC
PFC (perfluorinated chemicals) er en teknologi, der har været brugt i beklædningsindustrien i rigtig mange år. Greenpeace satte for få år siden stor fokus på PFC og dets skadelige PFOA/PFOS komponenter i C8 kæden.

De skadelige stoffer er blevet fundet rundt omkring i naturen herunder på gletschere, i vandløb og nær fabrikkerne. Stofferne er meget skadelige overfor mennesker og dyr.

Picture har udviklet en teknologi, de kalder Chemours 'Teflon EcoElite. Teknologien gør tøjet op til 3 gange mere holdbart, målt i forhold til andre PFC-frie produkter.Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Picture
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Dame