Duncan Jacket Orange

Varenummer MVT208-A
2799.30 kr 3999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Duncan skijakken har ingen begrænsninger, det er en rigtig 2-i-1 jakke.

Picture Duncan jakke i orange er en skijakke lavet i 100% genbrugsmateriale. Jakken er lavet i polyester og er udstyret med en masse smarte features.

Jakken er som skrevet, en rigtig 2-i-1 jakke; jakkens ydrer kan bruges alene, ved at tage jakkens varme inder jakke ud. Jakkens indre er isoleret med 80-g Primaloft Eco. Jakkens Thermal Dry system sørger for at holde kroppen tør ved at holde sved væk.

Coremax foret sørger for, at der ikke er nogle kolde steder i jakken. Der er fuldt tapede syninger, lycra ved håndledet og vandafvisende lynlåse holder vandet ude af jakken.

For at jakken passer 100% til din krop, er den lavet justerbar flere steder. Jakken er bl.a. justerbar ved ærmer og snefang. Det sikrer, at du er tør og varm hele dagen.

Denne skijakke vil kunne følge dig hver dag hele sæsonen. Den er nem at tilpasse til temperaturen og vejrforholdene.

Detaljer:
- 100% genbrugs polyester
- THERMAL DRY SYSTEM
- EXPEDITION LINE PRINT
- VENTING ZIPPERS / YKK WATERPROOF ZIPPERS
- SKIPASS POCKET
- CHEST POCKET
- WRISTS ADJUSTEMENT
- FULLY TAPED SEAMS
- POWDER SKIRT
- HEAT INDEX: 10/10
- COREMAX LINING 80 GR INSULATION

PFC
PFC (perfluorinated chemicals) er en teknologi, der har været brugt i beklædningsindustrien i rigtig mange år. Greenpeace satte for få år siden stor fokus på PFC og dets skadelige PFOA/PFOS komponenter i C8 kæden.

De skadelige stoffer er blevet fundet rundt omkring i naturen herunder på gletschere, i vandløb og nær fabrikkerne. Stofferne er meget skadelige overfor mennesker og dyr.

Picture har udviklet en teknologi, de kalder Chemours 'Teflon EcoElite. Teknologien gør tøjet op til 3 gange mere holdbart, målt i forhold til andre PFC-frie produkter.


Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Orange
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Picture
  • Tøj kategori: Skitøj
  • Køn: Herre