Photon Step On® Boot Black

Varenummer 17285104001
2,479.00 kr 3,099.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Dette stilfulde design vil med sikkerhed ikke skuffe dig! Mærk den bløde foer, når du glider ned i støvlen hver eneste morgen på ferien og bliv overvældet over, hvor blød, dejlig og komfortabel dine nye snowboardstøvler er. Det er den følelse du vil få, hvis du går med et par Photon BOA snowboardstøvler. Støvlerne er virkelig god kvalitet, hvilket man fx kan se på det belejlige spændingssystem, hvor du har mulighed for at spænde hele tre dele af støvlen, for at lade den omslutte lige præcis din fod 100%. Derudover har støvlen en Ecostep Vibram sål og et PowerUp flex, der begge sikrer dig høj komfort. Yderligere bliver du en del af Burton Step On systemet, som er simpelt, sikkert og trygt. Step On er et nyt koncept, der giver hidtil uset komfort og performance. Med et klik er du i bindingen - klar til hele bjerget. Step On and go! Systemet er lavet i de bedste materialer og er kompatibelt med alle Burton snowboards.

Detaljer:
LACING: Sequence BOA® Fit System
FLEX/RESPONSE: Step On® backstay
COMFORT: Total Comfort Construction
LINER: Imprint 3 liner
CUSHIONING: Sleeping bag reflective foil
OUTSOLE: Step On® outsole

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre