Photon Boa Brown/Red

Varenummer 15086104214
2159.00 kr 2699.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

15086104214

Photon Boa støvlen er en snowboardstøvle til dig, der ønsker en støvle med power og komfort, kombineret med teknologi og det smarte Boa® lukkesystem. Photon støvlen er lavet med Vibram® EcoStep med B3 Gel polstring, der, med en sål af gummi, giver et godt greb og god board føling.

Sleeping Bag varme reflekterende folie er med til at holde på din kropsvarme, så du har det varmt og komfortabelt hele dagen på bjerget.

Støtte: 7/10
Respons: Stif
Board feel: Medium til Maksimum
Terræn: All Mountain, Park, Backcountry

Boa lukkesystem:
Støvlen er lavet med Boa Coiler lukkesystem, der er let at stramme og løsne. For at stramme, drejes Boa knappen til højre, indtil støvlen er stram nok, og for at løsne hives knappen ud, så du let og hurtigt kan smutte ud af støvlerne igen. Boa systemet giver et godt hæl hold og komfort.

Liner
Imprint 3 Liner med Focus Cuff.
Imprint 3 Liner er lavet med Dryride Heat Cycle foring, der holder fødderne varme samtidigt med at være svedtransporterende. Focus Cuff er et system, der holder hælen godt på plads. Derudover er lineren formbar ved varme.

Polstring
Vibram® EcoStep Gummi yderdesign (30% genbrugt) med EST® optimeret midt-sål, B3 gel og Sleeping Bag folie.
Vibram Ecostep sålen giver ekstra godt greb og board føling, og er lavet i en 50% genanvendelig konstruktion.
Med Burton DynoBITE EST optimeres sålerne på udvalgte støvler, og giver en endnu mere direkte forbindelse til bindingerne. EST har lavere profil og lettere vægt, som sænker tyngdepunktet og forbedrer board følingen, mens DynoBITE giver bedre greb og er lavet af 10-15% genbrugt materiale

Flex og respons
1:1 Firm Flex PowerUP Tongue og GripLITE Backstay

Komfort
Total Comfort Construction, snetæt indvendig kile, Level 2-formet EVA-sål med ESS-supportet svang, Aegis antimikrobial coating og Shrinkage footprint reduction technology, der gør yderdelen af støvlen så lille som mulig, så støvlerne fylder mindst muligt på.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • Brand: Burton
  • Køn: Herre