Pescado

Varenummer 19D0000
4,799.00 DKK 6,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Lines Pescado giver dig en unik mulighed for at få en god dag ude i det fri. Skien er designet med de nyeste teknologier, som gør at performance og komfort går op i en højere enhed.

Lines historie omkring all mountain ski:


Line har produceret nogle af verdens bedste all mountain ski igennem tiderne, hvor livet udenfor pisterne er i høj kvalitet, og det samme kan siges om tiden på pisterne. Dette skyldes ikke mindst skienes dreje radius, der ligger imellem 19,5 meter, som er ligesom en carving ski. Skien udfylder derved alle de behov som en skiløber kunne ønske sig.

Teknologiernes betydning for dig:


Kernen på skien er produceret af letvægts Paulownia og træ, som skaber den bedste vægt fordeling, samt den mest robuste kerne i denne kollektion. Skiens kanter er konstrueret af polyethylen i et vertikalt design. Dette giver en ski, som let absorbere eventuelle vibrationer, og giver en bedre kraftoverførelse fra dig til sneen. Lines ikoniske Swallowtail vil med garanti give dig en unik fornemmelse i den bløde powder sne. Skiens hale er konstrueret til at synke ned i sneen, som derved presser skiens spids opad. Dette giver dig muligheden for at have en helt almindelig skiposition - uden af skulle læne sig tilbage – men stadig ligge flyvende ovenpå sneen. Dertil er der ingen fare for, at halen skulle gå i stykker, eftersom den er forstærket af titanal. Skien er konstrueret med et lidt længere kant greb end Lines almindelige ski. Dette sikre dig et bedre og mere effektivt greb igennem hele svinget. Lines Early Rise teknologi sørger for, at spidsen og halen på skien er løftet over sneen, for at mindske kontaktoverfladen imellem skien og sneen. Dette sikre dig en bedre ski i den dybe sne, nemmere dreje muligheder og en hurtigere kontakt med skiens hardpack, når man er på skiens kant. Line har produceret denne ski med hele fem forskellige side cuts. Dette betyder, at der er 5 forskellige, breder langs skien, som giver en utrolig lækker fornemmelse i dine sving.

Hvorfor er denne ski lige noget for dig?


Skien vil giver dig det bedste fra de to verdener på pisten og udenfor pisten. Skien er derfor til dig, der gerne vil have muligheden, for at føle sig som en mester i de store carving sving, og derefter svinger direkte ud i pulver sneen ved siden af pisten. Skiens design sikre dig hertil, en unik ski, der helt sikkert skiller sig ud fra mængden, så du ligner en stjerne. Og af disse simple grunde, er skien den rigtige for dig.

Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:


Ved køb af denne ski, søger vi med glæde for at montere din egen eller købte binding hos os. Skien kommer selvfølge med en 2 års reklamations ret, hvor skien kan indleveres i vores 2 fysiske butikker – en i Herning og en i København – hvor vi vil sørge for, at give dig den bedste service.

Detaljer:


- Kerne: letsvægt og robust
- Fremragende kraftoverførelse til sneen
- Swallowtail
- Lines Early Rise teknologi
- Fantastisk sving radius
- Carbon Flax tape
 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2020W
  • Køn: Herre
  • Ski type: All mountain ski
  • Discount BundleName: LINE FREERIDE