Prodigy 10 - Sea Spray

Varenummer KAY-PRO1001-SEA
5,879.00 DKK 8,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Perception Prodigy 10.0-kajakken har et stabilt og tilgivende 10-fods design, der gør det til en favorit for begyndere og øvede. Sit-in-designet beskytter mod vand og sænker kajakkens tyngdepunkt, der giver en forbedret stabilitet. Den kortere længde og lette vægt gør det let at transportere og manøvrere, når du udforsker floder, søer og damme. Heldagsture er en fornøjelse takket være rum til tør opbevaring og luksuskomfort på et seksvejs justerbart sæde med polstret justerbar ben-støtte. Kajakken performer bedst i floder og søer med forholdsvis stille vand.

Detaljer:
- LÆNGDE: 305 CM
- BREDDE: 75 CM
- BÅDVÆGT: 19 KG
- DÆKHØJDE: 39,25 cm
- COCKPIT LÆNGDE: 130 CM
- COCKPIT BREDDE: 58 CM
- MAX KAPACITET: 125 KG

Perception’s historie
Perception er verdens førende producent af Polyethylen kajakker. Alle Perception kajakker er fremstillet i super lineært struktureret polyethylen - dette materiale givet et let skrog med høj brud og slidstyrke - og gør at kajakken kræver et minimum af vedligeholdelse. Kajakkerne er produceret i England og perfekte til danske forhold.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Klassisk, Sit on Top, Touring
  • Ror: Uden ror