Pescador Pro 12 - Red Tiger Camo

Varenummer KAY-PES1280-RTC
9,099.00 DKK 12,999.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

PERCEPTION
PESCADOR PRO 12 Red Tiger Camo
VARENUMMER KAY-PES1280-RTC
Introduktion
Perceptions kajak special designet til fiskeren der ønsker en kajak med alle tænkelige detaljer for at gøre din fisketur endnu bedre. Perception Pescador Pro serien er en sit on top kajak specielt designet til fiskeri. Og udstyret med alt du har brug for hertil. Med Perceptions lækre kvalitet og design har du en kajak der er stabil nem at sejl og med masser af god opbevaring I vandet og slidstærk til mange års brug. ’s the total package for effortlessly covering water on your favourite lake, pond, or flat-water river to find the fish. All in a boat that’s lightweight for easy transport and storage.
Kajakken er udstyret med en super lækkert justrerbar og aftagelig stol, oog som en af anmeldelserne lavet om denne kajak beskriver så er den grund nok i sigselv til at købe kajakken.
Den 12’ længde gir ekstra plads til alt fra grej oppakning og fangst. Samtidig med kajakken forbliver stabil, skyder god fart og glider lækkert igennem vandet.

Detaljer:
- Længde – 12’ – 365 cm
- Bredde 32,5” – 82 cm
- Højde 14,5” – 37 cm
- Vægt 29 kg
- Max last 170 kg

One Open Sky
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til produktet, hvis der skulle være det mindste tvivl om dens funktioner, eller yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os 9712 2965
 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Sit on Top, Sit on Top
  • Ror: Uden ror