Carolina 12 - Sunset

Varenummer KAY-CAR1201-SUN
6,299.00 DKK 8,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

”One of the most versatile touring kayaks ever created...”

Perception Carolina bliver ofte refereret til som en miniature havkajak. Dette er bestemt heller ikke uden grund, med det kompakte design får man en kajak, der giver god tracking igennem vandet og stabilitet.

Det hurtige outline på kajakken giver dig god kontrol, hurtig acceleration og godt glid igennem vandet. Ideel kajak til brug på søer, fladt vand, åer og mere uroligt vand. Med sin korte længde på kun 366 cm, får man en kajak som er nem at manøvrere – perfekt til snoede- og smalle åer.
Selvom Carolina 12 er den korteste havkajak i Perceptions serie, er der stadig god opbevarings plads under de to luger. Den korte længde gør også kajakken let at transportere og opbevare når den ikke er i brug.
Detaljer:

- Mål: 366 x 66 cm
- Vægt: 24 kg
- Lasteevne: 150 kg
- Leveres inklusiv DLX sæde
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Perception kajakkerne:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Havkajak, Touring
  • Ror: Uden ror