Outline

Varenummer 19D0002
4,236.00 DKK 5,649.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Lines Outline giver dig en unik mulighed for at få en god dag ude i det fri. Skien er designet med de nyeste teknologier, som gør at performance og komfort går op i en højere enhed.

Line har produceret nogle af verdens bedste all mountain ski igennem tiderne, hvor livet udenfor pisterne er i høj kvalitet, og det samme kan siges om tiden på pisterne. Dette skyldes ikke mindst skienes dreje radius, der ligger imellem 18,5 meter, som er ligesom en carving ski. Skien udfylder derved alle de behov som en skiløber kunne ønske sig.

Kernen på skien er produceret af træ og letvægts Paulownia, som skaber den bedste vægt fordeling, samt den mest robuste kerne i denne kollektion. Skiens kanter er konstrueret af polyethylen i et vertikalt design. Dette giver en ski, som let absorbere eventuelle vibrationer, og giver en bedre kraftoverførelse fra dig til sneen. Lines Early Rise teknologi sørger for, at spidsen og halen på skien er løftet over sneen, for at mindske kontaktoverfladen imellem skien og sneen. Dette sikre dig en bedre ski i den dybe sne, nemmere dreje muligheder og en hurtigere kontakt med skiens hardpack, når man er på skiens kant. Skien er konstrueret med et lidt længere kant greb end Lines almindelige ski. Dette sikre dig et bedre og mere effektivt greb igennem hele svinget. Skien er produceret med Lines Fatt Base & Edge koncept, der giver dig en 30% tykkere base og kant, med højere stålkanter. Dette resultere i en dramatisk længere holdbarhed på skien, som i sidste ende giver en længere levetid. Lines 3D Convex Tips & Tail teknologi er udviklet af Eric Pollard. Dette giver en mere flyvende fornemmelse på powder sneen, samt en ekstra dimension i dine sving.

Detaljer:

- Kerne: let vægtig og robust
- Fremragende kraftoverførelse til sneen
- Longer Active Edge
- Fatty Base & Edge
- 3D Convex Tips & Tails
- Lines Early Rise teknologi
- Fantastisk sving radius
 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2020W
  • Køn: Dame, Herre
  • Terræn: Freeride
  • Ski type: Freeride ski
  • Discount BundleName: Outline 2020