Outlaw Comp Vest

Varenummer 5397EU-CW5
949.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
O'Neill Competition Vest-sortimentet trodser reglerne og sætter en ny standard for præstationsdrevet teknologi. De letteste veste i vandet er lige blevet lettere, stærkere og tørrer hurtigere end nogensinde!

Detaljer:
- Nytrolite Foam Technology
- Polyethylen med lav densitet
- 3x lettere end PVC-skum
- Lukket celleskumstruktur, der absorberer 15-20% mindre vand
- Ca. 10% mere opdrift end PVC

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2020S