O'Neill Psycho Hood 3 mm

Varenummer 4982-002
299.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

VARENUMMER: 4982-002 - BLACK
O’Neill Psycho Tech 3mm Hood
Psycho Tech 3mm hætte fra O’Neill er det oplagte valg til de kølige måneder. Hætten er udstyret smoothskin på ydersiden- et materiale der er vindtæt. Dertil er hætten foret med en Technobutter 3 Firewall, som er en foring, der både er varmegivende og blød. Hætten har en skygge, der forhindrer vandet i at løbe ned i øjnene. Justeringsmuligheden i siden gør det muligt, at indstille hætten så den sidder optimalt. Perfekt til alle typer surf, kajak, sejllads og anden aktivitet på,- og i vandet.
Detaljer:
- 3mm neopren
- Vindtæt Smoothskin på ydersiden
- Technobutter 3 Firewall
- Justeringsmuligheder
- Skygge
Technobutter 3 Firewall: Er en foring på indersiden af neoprenen. Denne type foring er let, yderst varmegivende og tørrer hurtigt.
Historie om brandet

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Dame, Herre
  • Neopren tykkelse: 3 mm
  • Discount BundleName: O'NEILL NEOHOOD