O'Neill Child Superlite 100N Ce Vest

Varenummer 4726EU-227
449.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Sikker og komfortabel redningsvest til børn. Den store krave og høje opdrift vil sørge for at barnet vendes om på ryggen, så luftvejene holdes fri for vand, hvis uheldet skulle være ude. Vesten er udstyret med en skridtgjord, som sørger for at vesten ikke glider af barnet. Vær opmærksom på at du køber den rigtige størrelse. Perfekt til sejllads, ”krappe-jagt” og anden aktivitet på,- eller tæt ved vandet.
BEMÆRK: at denne vest er ISO godkendt (ISO 12402). Det betyder kort fortalt at redningsvesten har ekstra udstyr og er EU-godkendt.

Infant: 3-10 kg
Toddler: 10-15 kg
Child: 15-20 kg
Junior: 20-30 kg
Youth: 30-40 kg
Detaljer:

- Store huller til armene for maksimal bevægelsesfrihed
- ISO 12402 godkendt
- Lynlås
- Fløjte
- Justerbar
- Quick Release spænder
- Krave
- Reflekser på kraven
- (Skridtgjord) Sikkerhedsstrop imellem benene, så den ikke glider op
- 100N buoyancy
Brandets historie:

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S