One Oppustelig Sup 12'6" S26

Varenummer S26SI-ON126
3,399.00 DKK 6,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

ONE er en af verdens bedst sælgende oppustelige SUP'er af en grund. Med et ry for ydeevne og sjov er denne ISUP elsket blandt de mest ivrige SUP’ere såvel som dem, der lige er ved at komme ind i sporten. ONE er konstrueret til at opnå høje hastigheder og holde retning på langdistance ture, mens den stadig passer perfekt til all-around cruising. Stabil og stiv ved 30" bredde og 6" tykkelse, ONE har en to-lags stringer og double-rail konstruktion, som skaber en stærk platform uden unødig vægt. På boardet er der integreret nummerguide for at hjælpe ryttere med at referere til korrekte holdningspositioner til starter, lange padler og bøjevendinger.

Konstruktionen:
Naish ISUP er bygget med et bredt, dobbelt PVC-lag på railsene. Dette giver stor holdbarhed, øget levetid og øget stivhed.
Boardet er konstrueret i en helt ny produktionsfacilitet med overlegen lim, materialer og kvalitetskontrol. Dette gør det muligt for Naish’s boards at blive oppustet til en højere PSI (21), for en utrolig stivhed, der fungerer mere som en kompositplade

Ideel til ryttere op til 104 kg

Specifikationer:
- Længde: 12’6″ / 381 cm
- Bredde: 30″ / 76.2 cm
- Tykkelse: 6″ / 15.2 cm
- Volume: 301 l

Inkluderet:
- Board
- Rygsæk til boardet med hjul
- Dual Flow Pump
- Reparations kit
- Finne
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022