Omni Snowboardbinding Dame - Black

Varenummer F.21.BNW.OMF.BK
1,574.00 DKK 2,249.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Kvinder, der vil have en lydhør binding, med en god støtte og komfort, vil have OMNI. Det lave, brede, omvendte snit med den asymmetriske UniBack highback, der er lavet i ét stykke giver ideel fleksibilitet og support, mens den helt nye udvidede EVA ExoKush PowerStrap og Active Strap Technology fordobler komfort og bekvemmelighed fra mange af branchens bindinger.

Hvorfor du skal vælge lige præcis denne snowboardbinding?
Hvis du er kvinde og ikke rigtig føler, at nogle kvindebindinger lever op til de standarder, der er for mændenes bindinger, så skal du ikke fortvivle mere, her er den nemlig: OMNI, den ideelle binding til kvinden der vil have fart. Med en opdateret teknologi får du her en god gammeldags binding, der tjekker alle de rigtige bokse af!

OMNI-modellen kommer i en Fusion version med traditionelle FLOW stropper dvs. et stort bælte, der ligger hen over bindingen og er forbundet, eller en Hybrid version, hvor stropperne er opdelte. Denne model er Fusion versionen.

Detaljer:
- BASEPLATES: FUSE-SERIES
- HIBACKS: ASYM UNIBACK
- POWERSTRAP: FUSION
- EXO-POWERSTRAPS: FUSION EXO KUSH
- SPÆNDER: LSRFLOW’s historie
FLOW er i dag en af verdens største producenter af komplette snowboardpakker. Alle bindingerne fra FLOW har Step-in funktion, som gør at du kommer let ind og ud af bindingerne. Vores sortiment fra FLOW inkluderer snowboard, snowboardstøvler, tasker, bindinger og diverse tilbehør. FLOW snowboardbindingen skal opleves i virkeligheden før man tror den!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Flow
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Binding Type: Rear Entry