Pitchman - Satin Black w/ PRIZM Grey Solbrille

Varenummer OO9439-0150
999.00 DKK 1,439.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Pitcman R er en stilren, moderne og funktionel solbrille, man både kan bruge på bjerget såvel som til hverdag.

Linse:
Prizm Grey - Linse til solskin, med en lysgennemtrængning på 17%.
PRIZM fra Oakley har været 10 år undervejs, og resultatet er intet mindre end enestående. Tidligere Oakley linser har dæmpet lysgennemtræningen, på alle farve spektre. Med Prizm er farverne blå og orange skruet op, ifht. andre farver i farvespektret. Det giver bedre kontraster i sneen, og et bredere brugsområde for linserne. Alle Prizm linserne er bygget på Prizm Rose linsen, hvor der i nogle er bagt en iridium coatning med ind i linsen.

Beskyttelse af for øjnene
Alle Oakleys linser giver fuld beskyttelse mod UVA, UVB og UVC stråler, for ultimativ beskyttelse mod solen. Linserne i Oakley solbriller er lavet i Plutonite granulat, og de er specielt lavet til at modstå hårde slag. Forestil dig en tur på mountain bike, hvor en gren rammer linserne. I stedet for at gå i småstykker, absorberer linserne slaget og beskytter dermed øjnene. Faktisk er Oakleys linser lavet til at modstå et skud fra et haglgevær fra 5 meters afstand.

Oakley HDO (High Definition Optics)
Alle Oakleys linser er designet til at hjælpe dig med at se og performe bedre. Oakleys HDO giver dig klarere, skarpere og et mere optisk korrekt udsyn. HDO er designet til at eliminere forvrængning, som man ofte ser i andre solbrille linser.
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2020
  • Køn: Dame, Herre