Mod3 Dark Blue

Varenummer 99474-609
1039.00 kr 1299.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Oakleys Mod 3 er designet til at give den bedste overgang mellem goggle og skihjelm. Med dens integrerede ventilation i skyggen, passive ventilation, aftagelige liner og ear pads, er man sikker på, at hjelmen sidder som den skal, mens den samtidig sørger for stor komfort og funktionalitet.

Mod 3 kommer med Oakleys Fidlock-lukkesystemet. Fidlock er den hurtigste og letteste spænde på markedet. Det unikke system kombinerer magneter, der bruges til at hhv. åbne og lukke, mens de sørger for, at spændet sidder, som det skal; Systemet er endda så smart, at kan det benyttes, selvom du bærer handsker såvel som luffer. Derudover er der passiv ventilation i hjelmen, der trækker frisk luft ind gennem fronten, mens alt fugten bliver transporteret ud gennem bagsiden. I denne sammenhæng har hjelmen også indbyggede kanaler, der hjælper med at holde dine goggles fri for dug.

Med BOA 270 er du sikret det bedste fit omkring hovedet. Med trinløs justering kan du ”on the fly” tilpasse hjelmen, og få dit helt personlige fit.

Selvom det er første gang, Oakley laver en hjelm, er vi ikke i tvivl om, at hverken kvalitet eller pasform er helt i top. Hvis Oakley laver halvt så gode hjelme, som de laver goggles så bliver du ikke skuffet af Mod 3 hjelmen!

Detaljer:
- Modular Brim System
- Passiv ventilation
- In Mold konstrutkion
- Fidlock
- Boa 270
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • : OAKLEY SKIHJELME
  • Brand: Oakley
  • Køn: Herre