Line Miner Youth Matte White P rizm Snow TorchIrid

Varenummer OO7095-08
902.30 kr 1289.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Oakley Lineminer er designet til at give en det ultimative udsyn på pisten. Bygget op omkring en cylindrisk (flad buet) linse, har Oakley formået at gøre Lineminer mindre i profilen (tyndere). Det giver et uhørt stort synsfelt, både til siderne og op og ned.

Denne goggle kommer ekslusivt med Oakleys nye Prizm Inferno. Med Prizm Inferno har Oakley installeret et varmelegme direkte i linsen.. Yes du læste rigtigt, det er som at have gulvvarme direkte i gogglen. Med denne teknologi er man 100% sikker på at, duggede linser hører fortiden til. Ved at bruge et eksternt batteri modul, kan man let tænde og slukke for enheden. Designet til at holde strøm i 6 timer, perfekt til en hel dag på bjerget.

Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastik karbonat kaldet Plutonite, de sikre komfort, klart udsyn og 100% UV beskyttelse. Alle Oakleys linser er to lags linser, der isolerer og beskytter imod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F2, for at minimere mængden af dug, når man kommer fra en temperatur til en anden.
At have en skibrille, der ikke passer til ens hjelm, kan ødelægge selv den bedste dag på ski. Oakleys goggles er tilpasset til at passe størstedelen af alle hjelme på markedet.

Linse
Prizm Torch Iridium - Allround linse lavet til blandede forhold, kommer med en rød farvetone.
PRIZM fra Oakley har været 10 år undervejs, og resultatet er intet mindre end enestående. Tidligere Oakley linser har dæmpet lysgennemtræningen, på alle farve spektre. Med Prizm er farverne blå og orange skruet op, ifht. andre farver i farvespektret. Det giver bedre kontrast i sneen, og et bredere brugsområde for linserne. Alle Prizm linserne er bygget på Prizm Rose linsen, hvor der i nogle er bagt en iridium coatning med ind i linsen.

- O-Matter Ramme
- OTG Forberedt
- 3 lags fleece
- F2 anti dug behandling
- Ideel fra medium- til store ansigter
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Oakley
  • Linse: Universal
  • Goggle funktion: 1 Linse, Velegnet til brillerbrugere (OTG)