Din indkøbskurv er tom

close
close

Your wishlist is empty.

Tøv ikke og browse our catalog Find noget lækkert til dig!

  Line Miner Matte Black w/Prizm Rose

  Varenummer OO7070-05
  1,109.00 kr
  Størrelsesguide
   

  Produkt detaljer

  Oakley Lineminer

  Oakley Lineminer er designet til at give en det ultimative udsyn på pisten. Bygget op omkring en cylindrisk (flad buet) linse, har Oakley formået at gøre Lineminer mindre i profilen (tyndere). Det giver et uhørt stort synsfelt, både til siderne og op og ned.

  Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastik karbonat kaldet Plutonite, de sikre komfort, klart udsyn og 100% UV beskyttelse. Alle Oakleys linser er to lags linser, der isolerer og beskytter imod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F2, for at minimere mængden af dug, når man kommer fra en temperatur til en anden.

  At have en skibrille, der ikke passer til ens hjelm, kan ødelægge selv den bedste dag på ski. Oakleys goggles er tilpasset til at passe størstedelen af alle hjelme på markedet.

  Prizm Rose - linse lavet til dårligt og blandet vejr. Pink farve tone.

  PRIZM fra Oakley har været 10 år undervejs, og resultatet er intet mindre end enestående. Tidligere Oakley linser har dæmpet lysgennemtræningen, på alle farve spektre. Med Prizm er farverne blå og orange skruet op, ifht. andre farver i farvespektret. Det giver bedre kontrast i sneen, og et bredere brugsområde for linserne. Alle Prizm linserne er bygget på Prizm Rose linsen, hvor der i nogle er bagt en iridium coatning med ind i linsen.

  Detaljer:
  - O-Matter Ramme
  - 3 lags fleece
  - F2 anti dug behandling
  - Ideel fra medium- til store ansigter
  Læs mere >
   

  Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Oakley
  • Linse: Overskyet
  • Goggle funktion: 1 Linse, Velegnet til brillerbrugere (OTG)
  • Køn: Dame, Herre