Fall Line Matte White Prizm Sn ow Torch Iridium

Varenummer OO7085-08
1859.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Oakley Fall line er designet til at give et fantastisk udsyn på bjerget. Den er bygget op omkring en cylindrisk (flad buet) linse med en ny ramme til ”mid-size” ansigter. Den kommer i et næsten rammeløst design, og er ideel til brillebære. Selvom brillen ikke er dyb i profilen kan man have forholdsvis store brillestel indenunder.

Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastikkarbonat kaldet Plutonite, de sikrer komfort, klart udsyn og 100% UV beskyttelse. Alle Oakleys linser er to-lags-linser, der isolerer og beskytter imod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F2 for at minimere mængden af dug, når man kommer fra en temperatur til en anden.

At have en skibrille der ikke passer til ens hjelm, kan ødelægge selv den bedste dag på ski. Oakleys goggles er tilpasset til at passe størstedelen af alle hjelme på markedet.

Linse:
Prizm Torch Iridium - Allround linse lavet til blandede forhold, kommer med en rød farvetone.
PRIZM fra Oakley har været 10 år undervejs, og resultatet er intet mindre end enestående. Tidligere Oakley linser har dæmpet lysgennemtræningen, på alle farve spektre. Med Prizm er farverne blå og orange skruet op, ifht. andre farver i farvespektret. Det giver bedre kontrast i sneen, og et bredere brugsområde for linserne. Alle Prizm linserne er bygget på Prizm Rose linsen, hvor der i nogle er bagt en iridium coatning med ind i linsen.

Detaljer:
- O-Matter Ramme
- 3 lags fleece
- F2 anti dug behandling
- Ideel fra medium ansigter
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Oakley
  • Linse: Universal
  • Goggle funktion: 1 Linse, Velegnet til brillerbrugere (OTG)