Canopy Prizm Sapphire Iridium

Varenummer OO7047-45
1238.00 kr 1769.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Oakley Canopy

Oakley Canopy er den største skibrille i Oakley goggle program. Canopys store ramme, sikrer det bredeste og dybeste udsyn. Lige meget hvilken ski stilling, man end måtte være i, kan man stadig se hvad der kommer foran en.

Canopy er forberedt til brillebrugere, og selv det bredeste stel kan være under denne goggle. Den dybe profil i rammen, sikre at hverken ens egne briller eller gogglen dugger til.

Linse:

Prizm Sapphire Iridium - Allround linse lavet til blandede forhold, kommer med en blå farvetone.

PRIZM fra Oakley har været 10 år undervejs, og resultatet er intet mindre end enestående. Tidligere Oakley linser har dæmpet lysgennemtræningen, på alle farve spektre. Med Prizm er farverne blå og orange skruet op, ifht. andre farver i farvespektret. Det giver bedre kontrast i sneen, og et bredere brugsområde for linserne. Alle Prizm linserne er bygget på Prizm Rose linsen, hvor der i nogle er bagt en iridium coatning med ind i linsen.

Detaljer:
- O-Matter Ramme
- 3 lags fleece
- F3 anti dug behandling
- Ideel til Medium og store ansigter

Mere om Oakley Canopy

Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastik karbonat kaldet Plutonite, de sikrer komfort, klart udsyn og beskyttelse imod slag, og 100% UV beskyttelse.

Et eksempel på beskyttelse kunne være; Ude at løbe offpiste, og en tyk gren rammer linsen, eller man vælter og slår spidsen af skistaven mod linsen. I begge tilfælde vil ens øjne være beskyttet. Oakley linserne er lavet til at modstå en 6 mm stål kugle, blive skudt på dem med 160 km/t.

Alle Oakleys linser er to lags linser, der isolerer og beskytter imod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F3, F3 fjerner mængden af dug der kan komme når man går fra en temperatur til en anden.

HDO er en af Oakleys bedste linse teknologier. HDO giver et skarpere, mere præcis og bedre gengivelse af ens udsyn. Det er især i ens ydre synsfelt, at HDO kommer til sin ret. Det er her hvor mange andre linser, bliver forvrænget en smule. Den øgede skarphed minimerer træthed omkring øjnene, og gør man slapper mere af.

Se hvor Prizm linsen performer bedst herunder:


 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • : OAKLEY GOGGLE
  • Brand: Oakley
  • Linse: Solskin, Universal
  • Goggle funktion: Standard, Til brillerbrugere (OTG)
  • Køn: Dame, Herre