Airbrake XL Mystic Flow Neon O ra Prizm TorchIrid

Varenummer OO7071-33
2709.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Oakley Airbrake XL er en længe ventet nyhed til 2016/17 sæsonen. Lavet i et mere clean look, er Airbrake XL designet til folk der ønsker en stor goggle.

Med Oakley Airbrake kan man skifte linse i løbet af ingen tid. Det velkendte Switchlock system gør det nemt og hurtigt at skifte til den linse, der passer til lysforholdene. Switchlock teknologien giver lynhurtigt linseskift, man hiver en lås til siden, linsen er fri og kan med lethed skiftes. Det lette linseskifte, kan gøres med handsker og luffer på.
Oakley Airbrake XL kommer som standard med to linser, en til solskin og en til overskyet/dårligt vejr.

Airbrakes XL ramme er lavet i O-matter, der giver en fleksibel ramme, der fordeler trykket udover hele rammen. Henover næsen er brillen stivere i materialet, det giver et mindre pres henover næseryggen. Det begrænsede tryk over næsen, sikrer at man har frie luftveje. Tre lag fleece giver en tæt lukning imod ansigtet, og beskytter imod vind og vejr.

At have en skibrille, der ikke passer til ens hjelm, kan ødelægge selv den bedste dag på ski. Oakleys goggles er tilpasset til at passe størstedelen af alle hjelme på markedet.

Linser:
Prizm Torch Iridium - Allround linse lavet til blandede forhold, kommer med en rød farvetone.
PRIZM fra Oakley har været 10 år undervejs, og resultatet er intet mindre end enestående. Tidligere Oakley linser har dæmpet lysgennemtræningen, på alle farve spektre. Med Prizm er farverne blå og orange skruet op, ifht. andre farver i farvespektret. Det giver bedre kontrast i sneen, og et bredere brugsområde for linserne. Alle Prizm linserne er bygget på Prizm Rose linsen, hvor der i nogle er bagt en iridium coatning med ind i linsen.

Detaljer:
- O-Matter Ramme
- 3 lags fleece
- Switchlock teknologi
- F3 anti dug behandling
- Ideel til store ansigter
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Orange
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Oakley
  • Linse: Universal
  • Goggle funktion: 2 Linser, Velegnet til brillerbrugere (OTG)