Oak Pullover Hoodie - Gray Heather/True Black

Varenummer 16223112020
569.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Super lækker hoodie fra Burton. Trøjen er konstrueret i Burtons Dryride Terry Fleece materiale, som er både varm og svedtransporterende. Trøjen er mærket med Bluesign, hvilket indikerer at miljøvenlighed og ordentligt arbejdsmiljø går hånd i hånd. Du er altså sikker på, at der både er taget hensyn til natur og mennesker under produktionen.

Detaljer:
- Polartec 200 Fleece konstruktion
- Regular fit
- Kraven har en lav profil, så den er kompatibel med en hætte
- Brystlomme med lynlås

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Fit: Relaxed fit
  • Materiale: Tech