Oak Pullover Buoy Blue Heather

Varenummer 16445109400
299.00 DKK 499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Burtons Historie

Burton er efterhånden blevet et af de bedst etablerede snesports brands indenfor snowboardudstyr, snowboards og snowboard tøj. Burtons Historie startede tilbage i 1977, hvor Jake Burton dedikerede sit liv til at tage snowboarding fra baghaven og ind på pisterne. Efter at snowboarding er vokset, har Burton haft et stort fokus på at udvikle de bedste produkter i samarbejde med verdenseliten af atleter indenfor snowboarding. Gennem de sidste 40 år har Burton præget udviklingen og snowboard sporten med nye innovationer og designs, som i den grad har sat sit præg. I dag er bæredygtighed blevet en del af alt hvad Burton gør og står for. Burton er en af foregangsmændene for konstant at søge et lavere bæredygtigt indtryk, så vi alle kan have mere glæde af snesporten. Dette samme gælder indenfor Burtons tekstil, hvor de også har et stort fokus på bæredygtighed og det grønne miljø. Dette ses også igennem dette produkt, der er stemplet med Burtons blueprint.
Produktinformation

Klassiske pullover i hoodie stil med børstet fleece.
Burton Oak Pullover Hoodie er produceret i 100% polyester, som er hurtigt tørrende, meget varm og åndbar. Det skyldes, den er lavet med en DRYRIDE Thermex fleece.
Trøjen er meget miljøvenlig og har derfor også Burtons bluesign mærke. Det betyder i alt sin enkelthed, at du får en trøje som skåner miljøet.
Midlayeren kan justeres i hætten, så det giver perfekt udsyn. På maven er en kængurulomme, som kan varme dine hænder på kolde dage. I manchetten er der hul til tommelfingeren, det sikrer dig, at ingen sne kommer ind i ærmet.
Med trøjen følger livstidsgaranti.
Detaljer:

- bluesign® Approved Product
- Fulltime Hood with Drawstring Adjustment
- Kængurulomme
- Hul til tommelfingeren
- Regular Fit
- Self Fabric Cuffs and Hem
- 100% Polyester DRYRIDE Thermex™ Brushed French Terry Fleece
- Livstidsgaranti
Hvorfor skal du købe dit produkt hos OneOpenSky?

Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen - 97 12 29 65 - altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at kunne bestille en anden størrelse hjem, hvis din størrelse er udsolgt, eller hvis du finder en anden style mere interessant.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020
  • Køn: Dame
  • Fit: Regular