Youth Psycho Hood 3 mm

Varenummer 5120-020
249.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

O’Neills Historie:

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at være det førende våddragtsbrand i verdenen. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft et stort fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52, og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
Produktinformation:

Superlækker hætte fra O’Neill til de unge mennesker. Vi anbefaler, at man bruger hætten om til de koldere forhold. Hætten passer derfor godt til foråret hvor vandet er koldt. Hvis du gerne vil ud i vintervejret, anbefaler, at man køber en våddragt med hætte, eftersom dette giver ekstra varme.
Detaljer:

- 3 mm
- UV-beskyttelse
Hvorfor lige denne våddragt?

O’Neill har igennem en længere årrække produceret deres Psycho serie, som er toppen af poppen indenfor våddragter. Serien er special fremstillet til at give dig en fremragende dag på vandet, selvom omgivelserne er kolde og barske. Dette sikre O’Neill, ved at benytte en kombination af helt unikke neoprentyper, der har en række innovative fordele, der sikre den højeste funktionalitet. Dertil er dragterne ergonomisk designet og har en forbedret holdbarhed. Psycho serien giver dig herved alt det nyeste og bedste indenfor våddragter, og hjælper dig med at hæve dit præstationsniveau på vandet.
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Våddragten vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • : O'NEILL NEOHOOD
  • Brand: O'Neill
  • Neopren tykkelse: 3 mm