Reactor II 1.5mm L/S Top

Varenummer 5080-A05
589.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Reactor serien fra O’Neill er netop blevet opgraderet. Deraf får du her en neopren jakke som kommer med den perfekte kombination af fleksibilitet og slidstyrke til en skarp pris. Denne jakke kan bruges på ferien eller i de varme sommermåneder herhjemme. Jakken har lange ærmer, mellemhøj hals og Boardshorts Connector i bunden. Ideel til alle typer vandaktivitet.
Detaljer:

- UltraFlex Neopren
- Stratetic Seamless Paddle Zones
- Flatlock syninger
- Boardshort Connector
Produktets teknologier
Flatlock syninger: er en teknologi, der bliver brugt i hele våddragtsindustrien. Det fungerer således at neoprenpanelerne overlapper hinanden og dernæst bliver syet sammen. Derved opnås god slidstyrke og komfort. Denne type syning bruges ofte i sommerdragter.

Stratetic Seamless Paddle Zones: er et ergonomisk korrekt panel uden ”trælse” syninger langs armene. Dette mindsker ”rashes” og øger fleksibiliteten og giver maksimal komfort.

100% UltraFlex DS neopren: er en type high-performance neopren, der giver maksimal fleksibilitet. ”Stretch-factor” – 150%.
Brandets historie:

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2024
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 1.5mm
  • Dragttype: Neopren top