NX2 CX Graphite 2022

Varenummer F.21.BNM.NCF.BK
2,249.00 DKK 2,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
NX2-CX er designet med en mindre-er-mere holdning til at køre hårdt og hurtigt, og er super stiv og ekstra lydhør. Den helt nye ExoFrame PowerStrap er let og leverer et godt drive. Sammen med aluminiumspladen og carbon-infunderet nylon hibacken giver denne binding et ideelt forhold mellem vægt og kraft.

Hvorfor du skal vælge lige præcis denne snowboardbinding?
Hvis du vil have toppen af poppen indenfor snowboardudstyr og er kommet til bindinger på din liste næst efter snowboard, så er du landet på den rette side. Disse bindinger fra FLOW giver dig nemlig så meget fart at du slet ikke tør drømme om det. Rammen designet i et let aluminium giver dig en super let binding, der både er kraftoverførende og lydhør som aldrig set før.

NX2-modellen kommer i en Fusion version med traditionelle FLOW stropper dvs. et stort bælte, der ligger hen over bindingen og er forbundet, eller en Hybrid version, hvor stropperne er opdelte. Denne model er Fusion versionen.

Detaljer:
- BASEPLATES: NX2-SERIES
- HIBACKS: ASYM UNIBACK
- POWERSTRAP: FUSION
- EXO-POWERSTRAPS: FUSION EXO FRAME
- SPÆNDER: LSRFLOW’s historie
FLOW er i dag en af verdens største producenter af komplette snowboardpakker. Alle bindingerne fra FLOW har Step-in funktion, som gør at du kommer let ind og ud af bindingerne. Vores sortiment fra FLOW inkluderer snowboard, snowboardstøvler, tasker, bindinger og diverse tilbehør. FLOW snowboardbindingen skal opleves i virkeligheden før man tror den!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Flow
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre